Loading
nov 28, 2014

FIFA 15 Cover contest

written by Jacco van Santen

netnas-fifa-ps4Voor een FIFA forum cover, het grootste voetbal spel van deze tijd, heb ik meegedaan aan een cover contest. De keuze voor deze spelers was makkelijk, spelers die het afgelopen jaar van zichzelf hebben laten zien dat ze een plekje op de cover verdienen. Spelers die ik nooit negatief in de publiciteit zie en die echt iets gepresteerd hebben in de afgelopen tijd. Jongens met status, waarmee jij en ik zonder twijfel een dag zouden willen ruilen van leven. En in FIFA kan dat als je wilt. Ik heb daarnaast gekozen voor een cover in de FIFA reeks van de afgelopen jaren. Hard Light, brushes op de achtergrond en een stadion met een grijze laag erover. En waarom deze brush? Deze brush zijn verf spetters. Covers zijn een bepaalde soort kunst die moet helpen met het verkopen van de game, maar daarnaast zijn deze spelers op het veld op hun eigen manier kunstenaars. Heb je interesse in eenzelfde soort cover? Met de mensen van jouw club op de voorkant? En met achterkant erbij op het formaat van jouw console? Zodat hij drukklaar is en je hem direct in het hoesje kan stoppen? Stuur mij een mailtje via de contact pagina met je voorstel en ik zal zo snel mogelijk proberen terug te mailen. (Ik weet dat er op de forums genoeg vraag naar is!)

Leave a comment